window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-86662956-1');

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος ALFA WOOD

Renewable EnergyΗ Βιομάζα Αιγαίου είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ALFA WOOD στη Λέσβο της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής πέλλετ στην Ελλάδα.

Read More...

Renewable Energy Specialists

OBL’X 2720 - OBL’X 3000 - OBL’X 3200 Σπαστήρες πέτρας ΟΒΕΛΙΞ

Είναι η απόλυτη γκάμα για έργα υποδομών, εξοπλισμένη με πανομοιότυπο ρότορα με αυτό στο BPM, η σειρά των σπαστήρων OBL'X έχει βάθος εργασίας 40 cm. Όπως και με το BPM, τόσο το ξύλο όσο και η πέτρα μπορούν να θρυμματιστούν χάρη στο ευρύ φάσμα εξαρτημάτων που φορούν.

Πλάτος εργασίας: 2,52 m, 2,80 και 3,08 m

Η φθορά εξαρτημάτων μπορεί να αλλάξει γρήγορα και ο σχεδιασμός του μηχανήματος (κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) επιτρέπει την εκτέλεση εργασιών σε διαφορετικές ταχύτητες, προκειμένου να προσαρμοστούν στις συνθήκες εργασίας. Τα εξαρτήματα φθοράς είναι σπειροειδή συναρμολογημένα (πολλαπλές σπείρες ως επιλογή για λείανση πετρών ή κολοβωμάτων δέντρων) παρέχοντας σταθερή απόδοση και ομοιόμορφο φινίρισμα.

Τα περιστρεφόμενα έδρανα διπλής σειράς είναι τοποθετημένα στον άξονα του ρότορα προκειμένου να αυξηθεί η αντοχή των μηχανών και να βελτιωθεί η διείσδυση του εδάφους. Η απόσταση από το έδαφος στην είσοδο του θραυστήρα είναι 55 cm.

Ο κινητήρας του ρότορα είναι είτε μέσω ενός είτε δύο σειρών γραναζιών που είναι τοποθετημένοι σε αμορτισέρ, επιτρέποντας τη μέγιστη μεταφορά 600 ίππων χωρίς να επηρεάζεται η διείσδυση. Τα αμόνια ρυθμίζονται υδραυλικά με μηχανισμό ασφαλείας χωρίς διακοπή.

Είναι τοποθετημένα σε διάφορα τμήματα για να αντιδρούν το συντομότερο δυνατό σε περίπτωση επαφής με ξένο σώμα. Τα πίσω ολισθήματα ελέγχουν υδραυλικά το βάθος εργασίας.

Το σύστημα μετάδοσης OBL'X επιτρέπει τη μετάδοση όλης της ισχύος του τρακτέρ στον ρότορα, επιτρέποντάς του να είναι πολύ αποδοτικός.

 

 

Ask about this product

Comments