window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-86662956-1');
Renewable Energy Specialists

H  εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση καυστήρων στερεών βιοκαυσίμων πελλετ (pellets) για οικιακή αλλά και για βιομηχανική χρήση.

Επίσης την μετατροπή των παλαιών καυστήρων πετρελαίου και ξύλου σε νέας τεχνολογίας καυστήρες πέλλετ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες  πληροφορίες.

Προδιαγραφές:

Οι καυστήρες που χρησιμοποιούνται είναι  της εταιρείας Nofert με πιστοποίηση CE που είναι σύμφωνο με τα προβλεπόμενα στις οδηγίες : 89/I06/EE,  92/42/ΕΟΚ, 2006/95/EE, 2004/I08/EE.

 

Οι καυστήρες πέλλετ και βιομάζας της Nofert κατασκευάστηκαν για να καλύψουν ιδιόμορφες ανάγκες επάνω στους λέβητες πετρελαίου. Έχουν εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση στους λέβητες πετρελαίου, στους λέβητες ξύλου και στους λέβητες πέλλετ. Είναι κατασκευασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να καίνε πέλλετ Α' ποιότητας χωρίς να δημιουργούνται ιδιαίτερα προβλήματα αλλά και πέλλετ ιδιοκατασκευής και πέλλετ με προβλήματα όπως πέλλετ με πέτρα ή αυξημένη υγρασία. Επίσης, είναι ικανοί να καίνε βιομάζα όπως πυρήνες κουκούτσια ελιάς, σπόρους καλαμποκιού, φλοιό από αμύγδαλα, φουντούκια και πολλά άλλα (αν μετά από την επιλογή του βιοκαυσίμου διαπιστωθούν προβλήματα, θα πρέπει να προβείτε στην αντικατάστασή του). Το μενού τους είναι εύκολο στην χρήση όπως άλλωστε και ο καθαρισμός τους.