window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-86662956-1');

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος ALFA WOOD

Renewable EnergyΗ Βιομάζα Αιγαίου είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ALFA WOOD στη Λέσβο της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής πέλλετ στην Ελλάδα.

Read More...

Renewable Energy Specialists

BPM 1600 - BPM 1880 - BPM 2160 - BPM 2450 - BPM 2720 - BPM 3000 Σπαστήρες πέτρας

Η σειρά BPM (Mixed crushers) απευθύνεται τόσο σε γεωργικά όσο και σε κατασκευταστικά έργα και είναι ικανή να αλέθει πέτρες

και ξύλο, καθώς και κατασκευή στίβου και πλατφορμών Είναι ιδανικό για χρήση από εργολάβους.

Πλάτος εργασίας: 1,60 m, 1,88 m, 2,16 m, 2,45 m, 2,72 m και 3,00 m

Α​υτοί οι θραυστήρες προσφέρουν ενδιαφέρουσα ευελιξία για τη σύνθλιψη πετρών και ξύλου σε ένα αγροτικό ή κατασκευαστικό περιβάλλον. Η σύνθλιψη πραγματοποιείται όταν οι πέτρες χτυπηθούν μεταξύ των τμημάτων φθοράς και των αμόνι (που είναι τοποθετημένα σε διάφορα τμήματα). Τα άκμονα είναι τοποθετημένα σε κριούς που συνδέονται με υδραυλικό αμορτισέρ. Το γεγονός ότι είναι τοποθετημένα σε διάφορα τμήματα τα καθιστά πιο δραστικά και αποτελεσματικά όταν συναντούν ξένο σώμα. Ολόκληρο το πλαίσιο προστατεύεται. Τα περιστρεφόμενα διπλά ρουλεμάν είναι ικανά να αντέχουν τόσο σοκ όσο και προσπάθεια και προστατεύονται από στεγανοποιητικά σκόνης chicane. Η υδραυλική τσουγκράνα (επιλογή) επιτρέπει τη διαχείριση και τη συγκράτηση των κλαδιών κατά την άλεση ξύλου πάνω από το επίπεδο του εδάφους. Τα αποσυναρμολογούμενα δόντια βελτιώνουν τη διείσδυση του εδάφους όπου είναι απαραίτητο (μέγιστο 25 cm). Τα πλάτη εργασίας BPM κυμαίνονται από 1 m 60 έως 3 m. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης BPM μπορεί να χειριστεί από 80 έως 450 ίππους ανάλογα με το μοντέλο. Η πολυδυναμία του BPM το καθιστά κατάλληλο για χρήση από αγρότες, μεγάλα μηχανημάτα και εταιρείες πολιτικών μηχανικών για βάθη εργασίας έως 25 cm.

 

Αυτή η σειρά μικτών θραυστήρων (ξύλο και πέτρα) είναι εξοπλισμένη με σφυριά γρήγορης αλλαγής (κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας). Τα σφυριά είναι σπειροειδώς τοποθετημένα στον ρότορα επιτρέποντας τη μείωση των κραδασμών και λειτουργούν υπό σταθερό φορτίο. Διατίθεται μια ευρεία επιλογή (6 τύπων) εξαρτημάτων φθοράς που αποτελούνται από 3 σειρές,:

   

 

 

Ask about this product

Comments