window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-86662956-1');
Renewable Energy Specialists

Οι επαγγελματικοί καυστήρας πέλλετ μπορούν να εφαρμοστούν σε αρτοποιεία, ξενοδοχεία και διάφορους άλλους επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους με μεγάλη επιτυχία.

Ο επαγγελματικός καυστήρας πέλλετ είναι κατάλληλος για τη μετατροπή ενός καυστήρα που χρησιμοποιεί πετρέλαιο ή κάποιο άλλο καύσιμο σε καυστήρα που θα χρησιμοποιεί πέλλετ ξύλου.

Με την  μετατροπή του καυστήρα σε πέλλετ, η εξοικονόμηση χρημάτων θα ξεπερνάει το 50 % για τον επαγγελματία  ενώ παράλληλα εξασφαλίζει τις ίδιες συνθήκες με εκείνες που είχε πριν.

Η απόσβεση του κόστους μετατροπής ή τοποθέτησης γίνεται σε πολύ μικρό διάστημα αφού η εξοικονόμηση χρημάτων γίνεται σε καθημερινή βάση γι’ αυτό και όλο και περισσότεροι επαγγελματίες στρέφονται στη λύση αυτή.

Η διαδικασία μετατροπής ή τοποθέτησης ενός καυστήρα πέλλετ είναι απλή και πραγματοποιείτε μέσα σε διάστημα λίγων  ωρών με αποτελέσματα να μην επηρεάζεται η παραγωγή αλλά και η ποιότητα  των προϊόντων του εκάστοτε επαγγελματία.

Η τοποθέτηση καυστήρα πέλλετ αποτελεί μία πολύ αξιόπιστη λύση και πλέον είναι και μία από τις ποιο συμφέρουσες επενδύσεις αφού συνδυάζει την ποιότητα παραγωγής την εύκολη χρήση και πάνω από όλα την οικονομία.

 


Παρακάτω βλέπουμε φωτογραφίες απο μία εγκατασταση ενός επαγγελματικού καυστήρα πέλλετ σε ένα αρτοποιείο.