window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-86662956-1');
Renewable Energy Specialists

Η Βιομάζα Αιγαίου είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στη Λεσβο  της ALFA PELLET της μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής πέλλετ στην Ελλάδα.

Πέλλετ  Κορυφαίας ποιότητας με πιστοποίηση EN PLUS.

 

Pellet ALFA WOOD A1 ENplus

 

Προϊόν αρίστης ποιότητας για καταναλωτές με αυξημένες απαιτήσεις.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η πολύ χαμηλή στάχτη και η υψηλή θερμιδική του αξία (calories >5,0Kw/kg, Ash <1,2%,  Diameter 0,6cm)

Συνιστάται για: Οικιακή Χρήση (σόμπες & καυστήρες) 
Όπως: Οικίες, Ξενοδοχεία, Συγκροτήματα μεγάλων κατοικιών, κτλπ.

Είναι πιστοποιημένο κατά το Ευρωπαϊκό πρότυπο υψηλής ποιότητας EΝplus Α1.

 

 

Pellet ALFA WOOD A2 ENplus

 

 

 Σταθερή ποιότητα και άκρως ανταγωνιστική τιμή στην κατηγορία του.

Tα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η χαμηλή στάχτη και η υψηλή θερμογόνος δύναμη. (calories >5,0Kw/kg, Ash <1,2%,  Diameter 0,6cm)

Συνιστάται για: Οικιακή  & Επαγγελματική χρήση όπως: Οικίες, Ξενοδοχεία, SPA, Συγκροτήματα μεγάλων κατοικιών, Τηλεθέρμανση οικισμών, Αρτοποιίες, Πιτσαρίες, Δημόσιες υπηρεσίες, κτλ

Είναι πιστοποιημένο κατά το πρότυπο υψηλής ποιότητας EΝplus Α2.

 

 

Τα προϊόντα μας :

Pellet :

Σε πρώτο στάδιο, η εταιρία Aegean Biomass-Βιομάζα Αιγαίου συλλέγοντας τα κλαδιά, από τις διεργασίες κλαδέματος των ελαιοδέντρων, παράγει υψηλής ποιότητας στερεών βιοκαυσίμων (πέλλετ).

Aegean biomass pellet gold

[AB-P-G]   

 

 

 

Σε δεύτερο στάδιο, η εταιρία προχωρά στην παραγωγή ανώτερης ποιότητας στερεών βιοκαυσίμων (πελλετ), για βιομηχανική χρήση.

Aegean biomass pellet Industry

[AB-P-I]

 

Εγγυόμαστε την ποιότητα των πέλλετς, καθώς κατά την διαδικασία παραγωγής δεν χρησιμοποιείται καμία συγκολλητική ουσία στo μίγμα βιομάζας από το οποίο παράγονται τα πέλλετς.