window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-86662956-1');
Renewable Energy Specialists

Η εταιρεία μας  παρέχει μηχανήματα θρυμματιστών για τον τεμαχισμό  πράσινων  απόβλητων όπως  φύλλων, χόρτων, κλαδιών και κορμών δέντρων από τις κορυφαίες  εταιρείες της κατηγορίας και για τις εκάστοτε ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

Οι θρυμματιστές είναι μηχανήματα που μετατρέπουν τα υπολείμματα κλαδιών και ξύλου(κορμούς δέντρων) σε πριονίδι (woodchip) ή θρύμμα, ώστε να μπορεί να γίνει η επεξεργασία για την μετατροπή τους σε πέλλετ ή μπρικετα  είτε για λίπασμα(compost).

Διαθέτουμε ποικιλία μηχανημάτων για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας αφού τα μηχανήματα μας ποικίλουν ανάλογα με το μέγεθος και την ποσότητα την πρώτης ύλης αλλά και τον όγκο εργασίας σας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε Θρυμματιστές της εταιρείας BUGNOT όπου έχουμε και την αποκλειστική διάθεση, μηχανήματα τα οποία συνάδουν με τα υψηλά κριτήρια  μας ως προς την ποιότητα και την τεχνολογία των προϊόντων μας.

 

 

ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΕΣ BUGNOT