Διαθέτουμε θρυμματιστές  προς  ενοικίαση για τον τεμαχισμό  πράσινων  απόβλητων (φύλλων, χόρτων, ποώδης βλάστησης, κλαδιών και κορμών δέντρων) για να καλύψουν τις προσωρινές σας ανάγκες, είτε είστε επαγγελματίας είτε ιδιώτης.

Η ενοικίαση γίνετε σε πολύ προσιτές τιμές με αποτέλεσμα να είναι μία πολύ συμφέρουσα επιλογή για τυχόν ανάγκες που θα σας προκύψουν και θα χρειάζεστε ένα μηχάνημα για λίγες μέρες ή ακόμα μερικές εβδομάδες χωρίς να μπείτε στην διαδικασία αγοράς ενός μηχανήματος.

Τα πλεονεκτήματα είναι :

  •        Παράδοση στο χώρο σας
  •        Ευκολία στη χρήση
  •        Μικρό κόστος ενοικίασης.
  •        Απαλλαγή των πράσινων αποβλήτων (κλαδέματα, κορμούς ξύλων, ποώδη                      βλάστηση,φύλλα) εύκολα και γρήγορα.
  •        Επιλογή του ακριβή χρόνου ενοικίασης  χωρίς παραπάνω άσκοπες χρεώσεις.

Τα υπολείμματα (θρύμματα)  που θα παραχθούν από την εργασίας σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για λίπασμα στο χώρο σας είτε να μεταφερθούν από εμάς μετά από συνεννόηση με το συνεργείο μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να σας εξυπηρετήσουμε ανάλογα με τις ανάγκες  σας.

 

Υπηρεσία Συνεργείου Θρυμματισμού

Υποστηρίζουμε την Υπηρεσία συνεργείου θρυμματισμού  δηλαδή η εταιρεία μας διαθέτη με την ενοικίαση ενός θρυμματιστή και εξειδικευμένο συνεργείο για να προβεί στον καθαρισμό του χώρου σας από τα πράσινα απόβλητα (κλαδέματα, κορμούς ξύλων, ποώδη βλάστηση και φύλλα)  σε συνδυασμό με την λειτουργία του θρυμματιστή.

Η υπηρεσία αύτη είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα γιατί δεν απασχολήστε καθόλου αφού το συνεργείο μας θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες  για να έχετε το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τα υπολείμματα (θρύμματα)που θα παραχθούν από τον χώρο σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για λίπασμα στον κήπο σας είτε να μεταφερθούν από εμάς μετά από συνεννόηση με το συνεργείο μας.

Τα πλεονεκτήματα :

  •   Περισυλλογή και θρυμματισμός των πράσινων απόβλητων επιτόπου στο χώρο σας.  
  •   Ταχύτητα και ποιότητα εργασίας.
  •   Μικρό κόστος ενοικίασης θρυμματιστή και συνεργείου.
  •   Χρησιμοποίηση των υπολειμμάτων (θρύμματα) στο χώρο σας ή μεταφορά από το            συνεργείο μας σε εξειδικευμένο χώρο περισυλλογής υπολειμμάτων.
  •   Επιλογή του ακριβή χρόνου ενοικίασής  χωρίς παραπάνω άσκοπες χρεώσεις.

Επιπλέον το πρόβλημα των υπολειμμάτων μετατρέπεται σε μια οικολογική λύση για όλους με την ανακύκλωση όλων των πράσινων απόβλητων και δημιουργία πέλλετ ή μπρικέτας είτε με την δημιουργία compost (λίπασμα).

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες  και για να σας εξυπηρετήσουμε ανάλογα με τις ανάγκες  σας.