window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-86662956-1');

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος ALFA WOOD

Renewable EnergyΗ Βιομάζα Αιγαίου είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ALFA WOOD στη Λέσβο της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής πέλλετ στην Ελλάδα.

Read More...

Renewable Energy Specialists

 Η Βιομάζα Αιγαίου ασχολείται με την διαχείριση Βιομάζας από πράσινα απόβλητα και οργάνωση γραμμών παραγωγής ενέργειας, είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με διαχείριση κλαδεμάτων για παραγωγή πέλλετ, μπρικέττας ή σε χρήση για παραγωγή ενέργειας.

Με την πολυετή εμπειρία μας θεωρούμαστε ειδικοί σε θέματα διαχείρισης βιομάζας και οργάνωσης παραγωγής.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει:

    ·          Business plan (αεριοποίηση, πυρόλυση ή καύση) 

   ·       Τρόποι χρηματοδότησης  (ιδιώτες, τράπεζες, ΕΣΠΑ του EIFGreen funds κτλ 

   ·       Πλάνο υλοποίησης (Ομάδες, χώροι, μηχανήματα, αδειοδότηση) 

   ·        Πλάνο εξόδου

   ·       Συμβουλευτική εταιρειών σε θέματα ενέργειας – διαχείρισης βιομάζας – παραγωγής στερεών καυσίμων. 

   ·       Εμπορία θρυμματιστών κλαδιών της εταιρείας  BUGNOT

   ·       Εμπορία Σπαστήρων πέτρας της εταιρείας BUGNOT 

   ·       Εμπορία μεταχειρισμένων μηχανημάτων όπως θρυμματιστών – κομποστοποίησης – συλλογής κλαδιών κτλ.

 

 

       Σε συνέχεια των προσπαθειών μας για αναβάθμιση του κλάδου η εταιρεία μας διαθέτει Θρυμματιστές  προς πώληση αλλά και ενοικίαση, καινούργιων ή και μεταχειρισμένων για τον τεμαχισμό  πράσινων  απόβλητων όπως  φύλλων, χόρτων, κλαδιών και κορμών δέντρων από τις κορυφαίες  εταιρείες της κατηγορίας και για τις εκάστοτε ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Για το λόγο αυτό και αναλάβαμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Γαλλικών Θρυμματιστών  BUGNOT  σε Ελλάδα και Κύπρο  και των Γερμανικών JBM αφού συνάδει  με τα υψηλά κριτήρια  μας ως προς την ποιότητα και την τεχνολογία των προϊόντων μας.

Στον ιστότοπο μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα μας τα προϊόντα και βεβαίως μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε περεταίρω πληροφορία και διευκρίνιση χρειάζεστε σε σχέση με την διαδικασία παραγωγής πέλλετ άλλα και τα προϊόντα της εταιρείας μας.

Γίνε μέλος της ομάδας μας!

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις αντιπρόσωπος και μέλος τις ομάδας μας ;

Εργαστείτε μαζί μας ή ξεκινήστε τη δική σας αντιπροσωπεία με τη βοήθειά μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.