Αποκλειστικός αντιπρόσωπος ALFA WOOD

Renewable EnergyΗ Βιομάζα Αιγαίου είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ALFA WOOD στη Λέσβο της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής πέλλετ στην Ελλάδα.

Read More...

 

 Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο της Βιομάζα Αιγαίου - Aegean Biomass.

Η  εταιρεία μας, αναπτύσσει τις εμπορικές και  παραγωγικές δραστηριότητες της στους παρακάτω τομείς:

  1. Εμπορία στερεών καυσίμων όπως πέλλετ, κουκούτσι ελιάς κτλ.

  2. Εμπορία καυστήρων – λεβήτων – σομπών πέλλετ αλλά και πολυκαυσίμων.

  3. Εμπορία θρυμματιστών κλαδιών της εταιρείας  BUGNOT

  4. Εμπορία Σπαστήρων πέτρας της εταιρείας BUGNOT

  5. Εμπορία μεταχειρισμένων μηχανημάτων όπως θρυμματιστών – κομποστοποίησης συλλογής κλαδιών κτλ.

  6. Συμβουλευτική εταιρειών σε θέματα ενέργειας – διαχείρισης βιομάζας – παραγωγής στερεών καυσίμων.

         Οι δραστηριότητες σε πρώτη φάση αφορούν το εμπόριο πέλλετ και των παραγώγων του από εταιρείες με υψηλές προδιαγραφές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας αλλά και για την καλύτερη αξιοποίηση των συσκευών μας στην καύση του πέλλετ. Επίσης η εταιρεία μας επεκτείνει τις δραστηριότητες τις  και προσφέρει συσκευές πέλλετ υψηλής ποιότητας και σύγχρονης τεχνολογίας όπως Σόμπες πέλλετ αέρα και νερού αλλά και Καυστήρες πέλλετ για οικιακό και επαγγελματικό περιβάλλον  όπως αρτοποιεία και κολυμβητήρια σε συνεργασία με τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.

Σε συνέχεια των προσπαθειών μας για αναβάθμιση του κλάδου η εταιρεία μας διαθέτει Θρυμματιστές  προς πώληση αλλά και ενοικίαση, καινούργιων ή και μεταχειρισμένων για τον τεμαχισμό  πράσινων  απόβλητων όπως  φύλλων, χόρτων, κλαδιών και κορμών δέντρων από τις κορυφαίες  εταιρείες της κατηγορίας και για τις εκάστοτε ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Για το λόγο αυτό και αναλάβαμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Γαλλικών Θρυμματιστών  BUGNOT  σε Ελλάδα και Κύπρο  και των Γερμανικών JBM αφού συνάδει  με τα υψηλά κριτήρια  μας ως προς την ποιότητα και την τεχνολογία των προϊόντων μας.

Στον ιστότοπο μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα μας τα προϊόντα και βεβαίως μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε περεταίρω πληροφορία και διευκρίνιση χρειάζεστε σε σχέση με την διαδικασία παραγωγής πέλλετ άλλα και τα προϊόντα της εταιρείας μας.

 

Η  εταιρεία μας, εφαρμόζοντας σύγχρονες πρακτικές αποκεντρωμένης ανάπτυξης αναπτύσσει τις εμπορικές και  παραγωγικές δραστηριότητες της, στο Πλωμάρι της Λέσβου.